Velkommen til MitKolding

MitKolding er Kolding Kommunes intra for dagpleje og institutioner. MitKolding giver dig mulighed for at følge med i dit barns hverdag, se billeder fra dagligdagen og få informationer om aktiviteter, ferier, nyheder mm.

Du kan ligeledes finde din institutions hjemmeside på www.kolding.dk eller benytte direkte link: https://www.kolding.dk/borger/familie-boern/boernepasning/nemintra

for at få adgang til MitKolding skal du først oprette og logge dig på via adressen mitkolding.Kolding.dk med dit Nemid - nøglekort.

Sådan kommer du i gang:

Velkommen til MitKolding

På den første side bliver du bedt om at acceptere MitKolding og NemPost ved at indtaste nogle oplysninger om dig selv.

På denne fane kan du danne dig et overblik over nye aktuelle ting på Mitkolding.

Der er også forskellige "betjen dig selv" links i højre side.

nederst til højre er der en guide til "kom godt i  gang med MitKolding". Hvis du ruller helt ned, kommer der en boks i venstre side, hvor du kan sætte flueben ved de ting, du ønsker at blive adviseret om. Vi anbefaler, at du vælger at blive adviseret om alt. herefter skal du trykke på "opdater" og indtaste din mail adresse.

Kartotekskort

under barnets navn, under fanebladet "institutionens navn" finder du fanen "kartotekskort". Her skal du udfylde alle punkterne. Det er jeres ansvar, at oplysningerne altid er opdateret.

Kontakter

Du skal vælge fanen med dit "barns navn", dernæst fanen "kontakter" og dernæst fanen med dit eget navn vælge hvilke oplysninger forældre på stuen og i institutionen må se.

App

MitKolding er ligeledes tilgængelig fra din smartphone eller din tablet. Søg efter "mit Kolding" i app Store eller Google Play.

Vi anbefaler at alle der har mulighed for det, at få installeret app'en da tilgangen til MitKolding er nemmere.

For at logge på app'en skal du være logget på computeren samtidig. du bliver bedt om at indtaste dit brugernavn og en adgangskode (som du selv laver) bagefter bliver du bedt om at indtaste en aktiveringskode, som du kan se på din computer. App'en er nu klar til brug.

Problemer ved login

Hvis du oplever problemer med at logge på første gang, kan det skyldes, at dit NemId kun virker til din netbank og ikke er blevet åben for brug hos det offentlige. Log på NemId's hjemmeside www.nemid.nu/selvbetjening.dk for at ændre dette.