Sådan bor vi

Børnehaven er bygget i 1972 og total renoveret i 2006 og i 2010.

Hjertet.

I hjertet vil der være dokumentation fra arbejdet i årgangsgrupperne og der

er vil også være udstillinger og billeder af div. aktiviteter.Hjemmegrupper.

I hver hjemme gruppe er der ca. 20-25 børn og der er tilknyttet ca. tre faste voksne. Der bestræbes på at der er personale i alle grupperne fra 7.30 og frem til kl. 16.00. Fra kl. 9.00 og frem til frokost kl. 11.30 deltager de voksne i de aktiviteter der foregår i huset.

 

Funktionsrum.

Der er 4 funktionsrum:

Mødestedet. tlf. nr 21137332

Farveladen.  tlf. nr 21132165

Pusterummet.  tlf. nr 21137308

Byggepladsen.  tlf. nr 21137119

Mødestedet er det rum, hvor vi samles indtil 7.30. Det ligger i tilknytning til køkkenet og er et multirum der rummer musikinstrumenter, redskaber til sang, dans, drama og udklædningstøj.

Her afholdes også morgensang.Farveladen fungerer som værksted/atelier, hvor der er rig mulighed for kreativ udfoldelse. Her får børnene et bredt kendskab til div. materialer. Her ud over har Farveladen også en faste gruppe børn tilknyttet.Byggepladsen rummer alle former for klodser, tog, biler , magneter samt rigtig mange gode bøger. Her ud over har Byggepladsen også en faste gruppe børn tilknyttet.Pusterummet har dukkekrog, 2 hyggerum, spil og div. legesager. Her ud over har Pusterummet også en faste gruppe børn tilknyttet.

På alle stuerne er det tilladt at have et mindre sortiment af andre legesager efter behov og der er papir, farver, tusser og limstifter på alle stuerne.

Funktionsrummene er ikke statiske, men bliver ændret i takt med nye behov og ideer.

Legepladsen.

Udover de indendørs rum har vi naturligvis også vores legeplads, som vi også opfatter som en funktion, hvor der er mulighed for hulebygning, klatre i træer, vandleg, gemmesteder, sand leg, ja, det er næsten kun fantasien der sætter grænser.Vi bestræber os meget på at være ude og benytte vores dejlige legeplads, og alle børn skal ud efter madpakkerne.

På legepladsen har vi også vores lillenørd campingvogn med mange naturaktiviteter til rådighed.