Indenfor i Sønderled

Hjertet.

I hjertet vil der være dokumentation fra arbejdet i årgangsgrupperne og der

vil også være udstillinger og billeder af div. aktiviteter.

Hjemmegrupper.

I hver hjemmegruppe er der ca. 20-25 børn og der er tilknyttet ca. fire faste voksne. Der bestræbes på at der er personale i alle grupperne fra 7.30 og frem til kl. 16.00. Fra kl. 9.00 og frem til frokost kl. 11.30 deltager de voksne i de aktiviteter der foregår i huset.

Funktionsrum.

Der er 4 funktionsrum:

Mødestedet.

Farveladen.

Pusterummet.

Byggepladsen.

Mødestedet er det rum, hvor vi samles indtil 7.30. Det ligger i tilknytning til køkkenet og er et multirum, der rummer musikinstrumenter, redskaber til sang, dans, drama og udklædningstøj.

Her afholdes også morgensang.

Farveladen fungerer som værksted/atelier, hvor der er rig mulighed for kreativ udfoldelse. Her får børnene et bredt kendskab til div. materialer. Her ud over har Farveladen også en fast gruppe børn tilknyttet.

Byggepladsen rummer alle former for klodser, tog, biler , magneter samt rigtig mange gode bøger. Her ud over har Byggepladsen også en fast gruppe børn tilknyttet.

Pusterummet har dukkekrog, 2 hyggerum, spil og div. legesager. Her ud over har Pusterummet også en fast gruppe børn tilknyttet.

På alle stuerne er det tilladt at have et mindre sortiment af andre legesager efter behov og der er papir, farver, tusser og limstifter på alle stuerne.

Funktionsrummene er ikke statiske, men bliver ændret i takt med nye behov og ideer.